1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden/Huisregels Line-up Fitness- en Bewegingscentrum

1. Bij het betreden van de fitness via de ledenpas scanner mag de deur niet voor anderen opengehouden worden. Het is niet toegestaan mensen die niet lid zijn mee te nemen in de fitness zonder dat dit gemeld word bij een medewerker van Line-up.

2. Zelfstandig trainen en deelnemen aan de lessen is op eigen risico, Line-up is niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor blessures en/of ongevallen en/of gezondheidsklachten. Ook wanneer men vrij komt trainen als er geen trainer aanwezig is.

3. Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en geeft u toestemming aan Line-up (incassant ID NL69ZZZ170533790000) om doorlopende incasso opdrachten door te sturen naar uw bank om een bedrag af te schijven wegens door u gekozen contributie en uw bank doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Line-up fitness. Las u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank binnen 8weken na afschrijving. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

4. Line-up is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en/of beschadiging van persoonlijke bezittingen. Voor waardevolle spullen kan een locker op eigen risico gebruikt worden.

5. Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en is niet overdraagbaar.

6. Het inschrijfgeld is nog 3 maanden geldig na opzegging.

7. Alle abonnementen worden vooraf betaald via een automatische incasso, zonder automatische incasso wordt de contributie met € 2.50 verhoogd. Indien de contributie niet tijdig wordt betaald, wordt er een factuur naar het huisadres gestuurd met € 5,00 administratiekosten.

8. Alle abonnementen hebben een minimale contractduur van 1 maand.

9. Alle abonnementsvormen dienen 1 maand voor de vervaldatum te worden opgezegd. Nadat het eerste contract is verlopen wordt het abonnement voor dezelfde periode stilzwijgend verlengd. Na afloop eerste contract is het abonnement maandelijks opzegbaar, met opzegtermijn van 1 maand.

10. Opzeggen kan schriftelijk of via e-mail. Bij niet tijdig opzeggen, blijft u verplicht de verschuldigde contributies aan Line-up te betalen, ook wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten.

11. Bij opzegging van het abonnement voor het einde van het contract. Dan wordt het contract opengebroken door lid en wordt het hoogste tarief gerekend. Bijvoorbeeld. Abonnement van 12 maanden bij 6 maanden stopzetten dan geldt niet het kortingstarief maar het flex maandtarief voor desbetreffend abonnement.

12. Afgesloten abonnementen kunnen in het eerste abonnementsperiode van het lidmaatschap tussentijds alleen naar boven worden bijgesteld. Naar beneden bijstellen kan na afloop van het contract.
Is het niet het eerste abonnementsperiode van jouw lidmaatschap? Dan kun je jouw contract openbreken met inachtneming van de maand wijzigingstermijn. Het kortingstarief vervalt en het verschil zal in rekening gebracht worden. Hierna kan een nieuw abonnement gekozen worden.

13. Tijdens vakantie, ziekte of verzuim wordt de contributie doorbetaald. Tijdelijk stilleggen van het abonnement is in overleg met Line-up alleen mogelijk met een medische verklaring.

14. Gemiste trainingen kunnen ingehaald worden binnen de contracttermijn.

15. De persoonlijke gegevens van onze leden zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve doeleinden van Line-up gebruikt. Inzage in deze gegevens alleen door medewerkers van Line-up.

16. Bij drukte niet langer dan 10 minuten op de cardiotoestellen trainen.

17. Het gebruik van schone binnenschoenen en een handdoek is verplicht. Na gebruik even het toestel en indien nodig de vloer schoon en droog maken.

18. Line-up is te allen tijde gerechtigd de gebruikstijden, lesroosters en tarieven te wijzigen. Bijvoorbeeld bij officiële feestdagen of calamiteiten behoudt Line-up het recht het centrum te sluiten, zonder dat dit zal leiden tot vermindering van abonnementskosten of teruggave.

19. Het is niet toegestaan elders gekochte dranken mee te nemen, wel mogen goede gesloten bidons gevuld met water gebruikt worden.

20. Bij Line-up is er camera toezicht voor onze en uw veiligheid. Deze beelden worden niet gedeeld met derden.

21. Line-up is ten allen tijde gerechtigd om een les niet door te laten gaan wanneer er minder dan drie personen aanwezig zijn. Voor de Pro-gym geldt een minimum van 2 personen.

Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

Doe de gratis fittest
logo-ico