1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Over ons

Al sinds 1984 staat het gezondheidsaspect bij ons voorop! De sfeer bij Line-up Fitness is uniek en familiair: jong en oud voelt zich bij ons thuis. Iedereen kan op zijn of haar niveau trainen. Bij ons is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dat wil gaan doen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Behaal je doelen bij Line-up Fitness!

Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. Voor de individuele sporters is er een ruime keuze in kracht- en cardio apparatuur. Je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken. Wil je meer? Dan kun je overwegen of Personal Training iets voor je is. Er is een gezellige bar, de kleedkamers beschikken over douches en er zijn gratis kluisjes. WIFI aanwezig.

Langskomen?

We zijn makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Tijdens de openingstijden kun je binnenkomen voor een kennismaking en een rondleiding. Aan de receptie of per telefoon reserveren wij graag een groepsles, of maken wij een afspraak voor persoonlijke fitness- begeleiding.

Het team

Maak kennis met het team van Line-UP Fitness! Sinds 1984 zijn wij actief in de fitnesswereld en creëeren wij een unieke en familiaire sfeer in de sportschool. Ons team staat altijd voor je klaar! Wij helpen graag om je sportdoelstellingen te behalen.

Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

Doe de gratis fittest
logo-ico