1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness.

Lekker in je vel zitten is belangrijk. Door te sporten dalen je stresslevels, waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, hebt meer energie én je vetgehalte gaat omlaag. Kortom, door te fitnessen voel je je beter én gezonder. Je kunt al komen fitnessen vanaf € 29,95- per maand.

Persoonlijk trainingsschema

Wil jij:

 • Afvallen?
 • Meer spiermassa?
 • Meer uithoudingsvermogen?
 • Of ben je herstellende van een blessure?

Wij helpen je om jouw doel te bereiken. Bij Line-up in Heeze kunnen we een op maat gemaakt trainingsschema bestaande uit een combinatie van kracht- en cardiotraining voor je samenstellen, dat precies past bij jouw lichaam, conditie en het te behalen doel. Natuurlijk word je ook tijdens het uitvoeren van het schema goed begeleid door onze instructeurs. Wil je nog meer resultaat? Ga eens trainen in de Pro-gym met één van onze personal trainers!

Cardiofitness

Bij deze vorm van fitness is het hoofddoel het trainen van het cardiovasculaire systeem (hart, longen en vatenstelsel). Door te fietsen, te rennen op de loopband, te roeien of oefeningen doen op de crosstrainer en of step krijg je meer uithoudingsvermogen.

Krachttraining

Krachttraining kan klachten voorkomen aan het lichamelijke bewegingsstelsel en is een zeer effectieve trainingsmethode voor een beter figuur. Deze vorm van fitness is dus ook niet voor niets zeer populair. Krachttraining kan gebruikt worden als een aanvulling op je favoriete sport en zal je helpen beter te presteren.

Senioren fitness

Iedere woensdagochtend van 11.15 tot 12.15 uur. Hier komen senioren samen om te fitnessen waarbij ze cardio- en spierversterkende oefeningen uitvoeren op de apparaten onder begeleiding van een van onze instructeurs. Het laatste kwartier wordt er door de trainer spierversterkende-, balans- & rek- en strekoefeningen gegeven. Ook zijn er andere groepslessen geschikt voor senioren zoals body fit. Neem voor meer informatie contact op met één van onze instructeurs.

Jeugd fitness

Bij onze sportschool in Heeze kun je ook terecht voor jeugd fitness. Jeugd fitness is bij uitstek geschikt voor tieners met aanleg voor overgewicht, een slechte houding of tieners die zoeken naar een training die hun sportprestaties ondersteunt en/of verbetert. De eerste keer dat je komt sporten wordt je volledig begeleid en ontvang je een persoonlijk trainingsschema die je gaat volgen. Neem voor meer informatie contact op met één van onze instructeurs.

Kom gratis sporten

Benieuwd geworden welke vorm van fitness het beste bij jou past? Wij helpen je graag om het uit te vinden. Meld je nu aan voor 1 week gratis sporten en probeer ons aanbod uit!

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Fitness
  fixed-col-3-img1

  Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

  LEES MEER
  Groepslesrooster
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

  LEES MEER
  Personal training
  fixed-col-3-img1

  Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

  Doe de gratis fittest
  logo-ico