1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Personal trainer.

Sporten met een personal trainer is de sleutel tot jouw succes! Met een persoonlijk trainingsplan, dat geheel is afgestemd op jouw wensen, behaal jij zeker weten jouw gewenste resultaten in de sportschool.

Waarom kiezen voor personal training?

Een personal trainer kan aan de hand van jouw doel(en), leeftijd en fysieke staat een passend programma ontwikkelen. Hierdoor kun je nóg effectiever trainen. Zo kun je met een personal trainer gaan sporten om:

 • Af te vallen
 • Fitter of gespierder te worden
 • Op een goede manier weer te beginnen met trainen na een blessure of ziekte
 • De juiste technieken te leren

De belangrijkste reden om met een personal trainer te gaan sporten? Dat is toch wel de persoonlijke begeleiding. Een personal trainer helpt je namelijk niet alleen om je techniek te verbeteren en om een trainingsschema op te stellen, maar motiveert en inspireert je ook. Zo werk je samen aan het beste resultaat!

Hoe gaat personal training in zijn werk?

Bij Line-up in Heeze begeleiden we je van A tot Z. Onze personal training start daarom altijd met een intakegesprek waarbij jouw wensen en doelen in kaart worden gebracht. Samen met jouw personal trainer stel je daarna een plan van aanpak op. Vervolgens zorg jij voor inzet en de personal trainer voor de rest: inspiratie, motivatie, voeding- en leefstijladviezen.

Meer weten?

Wil je meer weten over sporten met een personal trainer bij Line-up? Of zou je graag een intake willen plannen? Neem contact met ons op, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.

  Fitness
  fixed-col-3-img1

  Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

  LEES MEER
  Groepslesrooster
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

  LEES MEER
  Personal training
  fixed-col-3-img1

  Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

  Doe de gratis fittest
  logo-ico