1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuws.

FAQ:

V: Is Line-up Fitness open?
A: Vanaf 1 juli 2020 zijn we weer open! Eventuele wijzigingen op basis van de maatregelen van de overheid, worden via de website, nieuwsbrief en socialmedia naar onze leden gecommuniceerd.

V: Ik wil weer beginnen met sporten. Hoe gaat dat in zijn werk?
A: Wanneer je weer wil komen sporten zul je een les of 1 uur fitness moeten reserveren.  Je mag zo vaak reserveren als jouw abonnement toe laat. Hierdoor kunnen we het aantal bezoekers per uur reguleren. Reserveer je les of uur fitness via: https://www.line-up.nl/reserveer-je-les/

V: Wanneer is het minder druk in de fitness? A: Wanneer je het fijner vind om te sporten op tijden dat het wat minder druk is kun je het beste tussen 11.30 en 18.00 uur komen fitnessen. Ook kun je in het reserveringssysteem zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn van het maximum aantal personen die mogen komen sporten per uur fitness of per groepsles.

V: Welke maatregelen zijn er getroffen binnen de sportschool? en is jullie ventilatie goed?
A: Ons ventilatiesysteem blaast continu meer dan voldoende verse buitenlucht naar binnen en de afzuiging trekt de ‘oude’ lucht weer naar buiten. Hiermee voldoen wij aan de door het RIVM gestelde eisen qua ventilatie. We reguleren het aantal mensen per uur binnen in de fitness middels het reserveringssysteem. We hanteren minimaal 1,5m afstand tussen de apparaten.  We vragen jullie om rekening met elkaar te houden en 1,5m afstand te houden van elkaar. Ook vragen wij jullie de apparaten die je gebruikt voor en na gebruik te reinigen. Hiervoor hebben we voor ieder van jullie emmertjes klaarstaan met doekjes en reinigingsmiddel. Personeel zal ook extra schoonmaken. In de groepslessen wordt er getraind binnen aangegeven vakken van 2 bij 2 meter om de juiste afstand te waarborgen.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de clubs?
A: Ja. Voor de lopende abonnementen hebben we besloten de incasso’s door te laten lopen zoals jullie gewend zijn. Mogelijkheden voor compensatie:

  • Volledige compensatieregeling. Via e-mail kun je ervoor kiezen om de tijd die je niet hebt kunnen sporten, maar wel betaald hebt, volledig te laten opschorten.
  • 50/50 compensatieregeling. Via e-mail kun je aangeven 50% van de tijd gecompenseerd te willen hebben. Dan kies je ervoor om de helft van de dagen dat we gesloten zijn geweest op te laten schorten.
  • Inhaalregeling. Hierbij kies je voor het inhalen van de gemiste lessen. Bijv. bij een abonnement van 1 x per week. Kies je ervoor een bepaalde tijd 2 x per week te komen trainen.
  • Liefde voor Line-up regeling. Hierbij kun je ervoor kiezen om af te zien van alle vormen van compensatie.

Mail jouw keuze voor 01-08-2020 naar info@line-up.nl .Wij zullen dan de gemaakte keuze verwerken in ons systeem.

V: Wat wordt er bedoeld met opschorten? A: Wanneer je ervoor kiest om jouw abonnement geheel of voor de helft te laten opschorten. Dan krijg je de dagen die je wel betaald hebt meer niet gesport hebt geheel of voor de helft vergoed. Stel: Jouw abonnement loopt af op 01-08-2020 en de sportschool is 60 dagen dicht geweest. Dan wordt de nieuwe einddatum van het contract, bij gehele compensatie 01-10-2020 en wanneer je kiest voor de 50/50 compensatie 01-09-2020.

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl Line-up Fitness gesloten is?
A: Nee. Je kunt er wel voor kiezen om gebruik te maken van een van de eerder vermeldde compensatieregelingen. 

V: Ik wil opzeggen, kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap? A: Wat jammer dat je je lidmaatschap op wilt zeggen.
De corona situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor alle andere redenen om lidmaatschap op te zeggen gelden de regels die wij altijd al hanteren, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier.


Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

Doe de gratis fittest
logo-ico