1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuws.

Corona update 14-10-2020

Beste leden,

Wij waren erg blij toen we tijdens de laatste persconferentie te horen kregen dat de sportscholen open mogen blijven. Niet alleen individuele fitness, maar ook de groepslessen blijven zoals jullie dat van ons gewend zijn.  Naast de maatregelen die we al hadden getroffen zijn er echter wel een paar aanpassingen van kracht vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur.
 
Als je bij ons komt sporten vragen we je rekening te houden met het volgende:

  • Omkleden, douchen en gebruik van de lockers is tijdelijk niet toegestaan. Wel laten we de deuren open van de kleedkamers om snel je jas even op te hangen of gebruik te maken van het toilet.
  • De horeca is voorlopig gesloten.

Wij zijn nog in afwachting hoe wij om moeten gaan met het dragen van een mondkapje.

Natuurlijk moeten we de andere veiligheidsmaatregelen van het fitnessprotocol blijven volgen:
Kom alleen sporten tijdens de gereserveerde tijd, houdt de 1,5 m afstand, voor en na gebruik van toestellen schoonmaken, verlaat de sportschool direct na het sporten en blijf thuis als je symptomen hebt. Zo kunnen we zo prettig mogelijk sporten en ieders veiligheid waarborgen.
 
Wil je graag op rustigere momenten trainen in de fitness?
Tussen 11.30 en 16.30 en na 20.30 zijn de daluren op onze club, je kunt dan rustiger trainen.
 
Deze gedeeltelijke lockdown geldt in ieder geval voor de komende vier weken. Wanneer er weer wat zal veranderen omtrent de coronaregels voor de sportscholen, zullen we jullie weer informeren via de website, de nieuwsbrief en social media.
 
Ter afsluiting willen wij jullie laten weten dat we het erg op prijs stellen hoe iedereen zich netjes houdt aan de gestelde regels en hoe er onderling met elkaar wordt rekening gehouden op onze sportschool.
 
Sportieve groet,
 
Steffie, Peter, Jill & Soizick

FAQ:

V: Is Line-up Fitness open? en gaan de groepslessen door?  Update 13-10-2020
A: Naar aanleiding van de persconferentie van 13-10-2020 stellen velen van jullie deze vraag.  De Fitness mag open blijven en we mogen binnen de groepslessen geven zoals jullie van ons gewend zijn. Eventuele wijzigingen op basis van de maatregelen van de overheid, worden via de website, nieuwsbrief en social media naar onze leden gecommuniceerd.

V: Ik wil weer beginnen met sporten. Hoe gaat dat in zijn werk?
A: Wanneer je weer wil komen sporten zul je een les of 1 uur fitness moeten reserveren.  Je mag zo vaak reserveren als jouw abonnement toe laat. Hierdoor kunnen we het aantal bezoekers per uur reguleren. Reserveer je les of uur fitness via: https://www.line-up.nl/reserveer-je-les/

V: Wanneer is het minder druk in de fitness? A: Wanneer je het fijner vind om te sporten op tijden dat het wat minder druk is kun je het beste tussen 11.30 en 18.00 uur komen fitnessen. Ook kun je in het reserveringssysteem zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn van het maximum aantal personen die mogen komen sporten per uur fitness of per groepsles.

V: Welke maatregelen zijn er getroffen binnen de sportschool? en is jullie ventilatie goed?
A: Ons ventilatiesysteem blaast continu meer dan voldoende verse buitenlucht naar binnen en de afzuiging trekt de ‘oude’ lucht weer naar buiten. Hiermee voldoen wij aan de door het RIVM gestelde eisen qua ventilatie. We reguleren het aantal mensen per uur binnen in de fitness middels het reserveringssysteem. We hanteren minimaal 1,5m afstand tussen de apparaten.  We vragen jullie om rekening met elkaar te houden en 1,5m afstand te houden van elkaar. Ook vragen wij jullie de apparaten die je gebruikt voor en na gebruik te reinigen. Hiervoor hebben we voor ieder van jullie emmertjes klaarstaan met doekjes en reinigingsmiddel. Personeel zal ook extra schoonmaken. In de groepslessen wordt er getraind binnen aangegeven vakken van 2 bij 2 meter om de juiste afstand te waarborgen. Ook hier worden na iedere les alle materialen gedesinfecteerd.

V: Ik wil opzeggen, kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap? A: Wat jammer dat je je lidmaatschap op wilt zeggen.
De corona situatie is volgens onze Algemene voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor alle andere redenen om lidmaatschap op te zeggen gelden de regels die wij altijd al hanteren, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier.


Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

Doe de gratis fittest
logo-ico