1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuws.

 
Beste Leden,

We zijn weer open! Je kunt weer komen fitnessen en groepslessen volgen.

 Alle informatie vind je hieronder in onze nieuwsbrief:

https://mailchi.mp/b1173acd2a9f/line_update-15-januari-2022?e=b6fbec81a3

FAQ:

V: Ik wil bij jullie beginnen met sporten. Hoe gaat dat in zijn werk?
A: Wanneer je bij ons wil komen sporten kun je je inschrijven bij ons aan de balie. Je kunt hiervoor een afspraak maken via info@line-up.nl. We zullen dan een rondleiding geven en alle sportmogelijkheden die we aanbieden bespreken om samen te kijken wat het beste bij jou past.

Iedereen die bij ons start met sporten krijgt de eerste keer gratis volledige begeleiding. Dat houdt in dat wanneer je de eerste keer komt fitnessen, alle apparaten die je gaat gebruiken worden uitgelegd en je samen met een trainer een op maat gemaakt trainingsschema gaat maken. Dan krijg je een mooi overzicht van alle oefeningen die je hebt gedaan zodat je deze er altijd weer bij kan pakken als je niet meer weet wat je moet doen.

V: Welke maatregelen zijn er getroffen binnen de sportschool? en is jullie ventilatie goed?
A:

 • Ons ventilatiesysteem blaast continu meer dan voldoende verse buitenlucht naar binnen en de afzuiging trekt de ‘oude’ lucht weer naar buiten. Hiermee voldoen wij aan de door het RIVM gestelde eisen qua ventilatie.
 • We reguleren het aantal mensen per uur binnen in de fitness middels het reserveringssysteem.
 • We hanteren minimaal 1,5m afstand tussen de apparaten.  Houdt rekening met elkaar  en probeer zo veel mogelijk 1,5m afstand te houden van elkaar.
 • Iedereen moet de apparaten die je gebruikt na gebruik te reinigen. Hiervoor hebben we voor ieder van jullie emmertjes klaarstaan met doekjes en reinigingsmiddel. Personeel maakt extra schoon.
 • In de groepslessen wordt er getraind binnen aangegeven vakken van 2 bij 2 meter om de juiste afstand te waarborgen. Na iedere les worden alle materialen schoongemaakt.

V: Wanneer is het minder druk in de fitness?

A: Wanneer je het fijner vind om te sporten op tijden dat het wat minder druk is kun je het beste tussen 11.30 en 18.00 uur komen fitnessen. Ook kun je in het reserveringssysteem zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn van het maximum aantal personen die mogen komen sporten per uur fitness of per groepsles.

V: Hoe kan ik reserveren?

A: Wanneer je wil komen sporten zul je een les of jouw fitnesstijd moeten reserveren.  Je mag zo vaak reserveren als jouw abonnement toe laat. Hierdoor kunnen we het aantal bezoekers per uur reguleren. Reserveren kan via ons reserveringssysteem op onze website.

Uitleg hoe te reserveren:
Ga naar onze website www.line-up.nl. Klik op de knop reserveer je les. Kies fitness of groepsles (selecteer dan welke groepsles je wil volgen) . Dan klik je op de dag en vervolgens op de tijd. De geselecteerde fitnesstijd of groepsles komt dan tevoorschijn onder de kalender. Je vult jouw naam en e-mailadres in. Klik op verzenden. Binnen een paar minuten ontvang je via e-mail een bevestiging van jouw reservering. (Let op! Deze kan ook in de spambox terecht komen) Annuleren kan via de annuleringslink in de bevestigingsmail. Lukt het niet met reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@line-up.nl.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier.

   

   

   

  Fitness
  fixed-col-3-img1

  Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

  LEES MEER
  Groepslesrooster
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

  LEES MEER
  Personal training
  fixed-col-3-img1

  Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

  Doe de gratis fittest
  logo-ico