1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuws.

Beste leden,

Even een persoonlijk bericht van ons aan jullie over de coronacrisis en Line-up Fitness. Allereerst willen wij iedereen bedanken voor alle hartverwarmende berichten en persoonlijke steunbetuigingen in deze rare en moeilijke tijd. Verder vinden wij het belangrijk u te laten weten dat Line-up Fitness al ruim 35 jaar bestaat, een financieel gezond bedrijf is en dat we er alles aan doen om deze crisis goed door te komen!

Na de laatste persconferentie van premier Rutte is er nog veel onduidelijk en merken we dat onze leden vragen hebben. Ook voor ons zijn er onduidelijkheden en voelen we ons machteloos in deze situatie. Hopelijk mogen de deuren vanaf 6 april weer open, maar de kans is aanwezig dat de overheid besluit om de sluiting van alle sportscholen te verlengen.

Dat deze situatie grote impact heeft op ons, mag duidelijk zijn. Wij hopen op jullie steun, solidariteit en dat jullie lid blijven van onze sportschool. Graag pakken we samen na deze periode de draad weer als vanouds op, om samen te werken aan de gezondheid van onze leden. Jullie vertrouwen in Line-up Fitness zorgt ervoor dat wij, ook na alle hectiek, ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven bieden. Omdat niemand weet hoe lang de coronacrisis nog duurt en om de financiële gevolgen voor onze sportschool enigszins te spreiden, hebben wij m.b.t. de lopende abonnementen besloten om:

  • de incasso’s door te laten lopen zoals jullie gewend zijn. Hierbij hebben wij ook een compensatieregeling bedacht: leden kunnen er zelf voor kiezen om de tijd dat ze tijdens de sluiting niet bij ons hebben kunnen sporten, te laten opschorten. Als je hier voor kiest stuur dan een e-mail (met onderwerp: opschorten) naar info@line-up.nl wij tellen dan de tijd die je niet hebt kunnen sporten op bij jouw lopende abonnement.

Tot slot. Dat wij nu gesloten zijn betekent niet dat onze leden niet fit kunnen blijven of kunnen trainen. Wij proberen er, ook in deze tijd, voor jullie te zijn en bieden enkele alternatieven om fit en vitaal te blijven.

  • Zo hebben we zelf verschillende online trainingen gemaakt en geplaatst op Facebook en YouTube. Klik hier voor onze Facebookpagina en hier voor ons YouTubekanaal.
    Voor deze trainingen heb je geen materialen nodig en hoef je maar een kleine ruimte vrij te maken om te trainen met onze instructeurs.
  • Verder bieden we, exclusief voor onze leden, via House of Workouts gratis online thuistrainingen (XCORE, BURN, LXR en PRISON-workout) aan. Mocht je toegang willen tot deze trainingen stuur ons dan een e-mail: info@line-up.nl Dan sturen we jullie z.s.m. de instructies toe om die toegang te krijgen.

Hier onder staat een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht je hierna toch nog vragen hebben, stel ze gerust via info@line-up.nl

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Hartelijke groet,

Steffie, Peter, Jill & Soizick

FAQ:

V: Is Line-up Fitness open?
A: Nee wij zijn gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 6 April 2020. Eventuele wijzigingen op basis van de maatregelen van de overheid, worden via de website en socialmedia naar onze leden gecommuniceerd.

V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Dat onze club gesloten is wil niet zeggen dat je niet meer met ons kunt trainen. Wij vinden het belangrijk om onze leden mogelijkheden aan te bieden om op een goede manier in beweging te blijven. Daarom bieden wij vanuit Line-up,met onze instructeurs, onlinetrainingen aan via facebook en ons youtubekanaal. Ook bieden wij onlinetrainingen van House of Workouts aan, mocht je hier toegang toe willen krijgen stuur ons dan een e-mail naar info@line-up.nl

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de clubs?
A: Ja! Voor de lopende abonnementen hebben we besloten de incasso’s door te laten lopen zoals jullie gewend zijn. Hierbij hebben wij ook een compensatieregeling bedacht: leden kunnen er zelf voor kiezen om de tijd dat ze tijdens de sluiting niet bij ons hebben kunnen sporten, te laten opschorten. Als je hier voor kiest stuur dan een e-mail (met onderwerp: opschorten) naar info@line-up.nl wij tellen dan de tijd die je niet hebt kunnen sporten op bij jouw lopende abonnement.

V: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl Line-up Fitness gesloten is?
A: Nee. Je kunt er wel voor kiezen om gebruik te maken van de compensatie regeling. Hierbij kun je ons vragen de tijd die je niet bij ons hebt kunnen sporten op te schorten.

V: Kan Line-up fitness mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
A: Nee. Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. Niemand weet hoelang deze coronacrisis gaat duren dus hebben wij ervoor gekozen om onze leden de mogelijkheid te geven om ervoor te kiezen om ,als we weer open gaan, een compensatie regeling aan te vragen. Hierbij kun je ons vragen de tijd die je niet bij ons hebt kunnen sporten op te schorten.

V: Ik wil opzeggen, kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen!
De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor alle andere redenen om lidmaatschap op te zeggen gelden de regels die wij altijd al hanteren.

V: Blijft Line-up Fitness incasseren terwijl jullie gesloten zijn?
A: Ja, we zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden. Omdat niemand weet hoe lang de coronacrisis nog duurt en om de financiële gevolgen voor onze sportschool enigszins te spreiden hebben we een compensatieregeling bedacht. Leden kunnen er zelf voor kiezen om de tijd dat ze tijdens de sluiting niet bij ons hebben kunnen sporten, te laten opschorten. Als je hier voor kiest stuur dan een e-mail (met onderwerp: opschorten) naar info@line-up.nl wij tellen dan de tijd die je niet hebt kunnen sporten op bij jouw lopende abonnement.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier.


Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

LEES MEER
Groepslesrooster
fixed-col-3-img1

Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

LEES MEER
Personal training
fixed-col-3-img1

Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

Doe de gratis fittest
logo-ico