1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuws.

Summer shape-up lifestyleprogramma

In 50 dagen fit en slank voor de zomer. Laat je 1-op-1 begeleiden in voeding en sport:
 • Intakegesprek (ca. 45 min)
 • Om de week wegen & coaching gesprek (ca.15 min)
 • Gebruik voedingsapp
 • Elke week nieuw voedingsschema met boodschappenlijstje
 • Begin en eindmeting lichaamssamenstelling
 • Incl. onbeperkt fitness en groepslessen
 • Incl. 1x fitness begeleiding en een op maat gemaakt trainingsschema
 • Prijs: € 149,- (al lid? € 99,-)

  !!Nieuw Powerpump!!

  Wat is powerpump?
  Powerpump is een groepsles van 60 minuten waarbij je onder begeleiding van een instructeur, op opzwepende muziek, alle spieren flink onderhanden neemt met behulp van gewichten en halterstang. De nadruk ligt op krachttraining voor een sterker lichaam waarbij je het uithoudingsvermogen van de spieren traint. Gegarandeerd veel fun en veel calorieën verbranden!

  Voor wie?
  Power pump is een toegankelijke les voor mannen en vrouwen. Geen hoge moeilijkheid graad en geen pasjes! Je kunt zelf (met hulp van de instructeur) bepalen hoe zwaar je de oefeningen meedoet. Het doel is om steeds sterker te worden! Keertje proberen? Volg dan een gratis proefles.

  V:Ik wil bij jullie beginnen met sporten. Hoe gaat dat in zijn werk?

  A: Wanneer je bij ons wil komen sporten kun je je inschrijven bij ons aan de balie. Je kunt hiervoor een afspraak maken via info@line-up.nl. We zullen dan een rondleiding geven en alle sportmogelijkheden die we aanbieden bespreken om samen te kijken wat het beste bij jou past.

  Iedereen die bij ons start met sporten krijgt de eerste keer gratis volledige begeleiding. Dat houdt in dat wanneer je de eerste keer komt fitnessen, alle apparaten die je gaat gebruiken worden uitgelegd en je samen met een trainer een op maat gemaakt trainingsschema gaat maken. Dan krijg je een mooi overzicht van alle oefeningen die je hebt gedaan zodat je deze er altijd weer bij kan pakken als je niet meer weet wat je moet doen.

  V: Waar vind ik jullie tarieven?

  A: De tarieven kun je terug vinden op onze website. Klik hier op–> Tarieven.

  V: Hoe kan ik reserveren voor de groepslessen?

  A:  Reserveren kan via ons reserveringssysteem op onze website.

  Uitleg hoe te reserveren:
  Ga naar onze website www.line-up.nl. Klik op de knop reserveer je les. Kies selecteer dan welke groepsles je wil volgen . Dan klik je op de dag en vervolgens op de tijd. De geselecteerde groepsles komt dan tevoorschijn onder de kalender. Je vult jouw naam en e-mailadres in. Klik op verzenden. Binnen een paar minuten ontvang je via e-mail een bevestiging van jouw reservering. (Let op! Deze kan ook in de spambox terecht komen) Annuleren kan via de annuleringslink in de bevestigingsmail. Lukt het niet met reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@line-up.nl.

  V: Ik wil graag afvallen. Begeleiden jullie ook in voeding?

  Wanneer je wil afvallen is het juist belangrijk om naast het starten met sporten, jouw voeding onder de loep te nemen. We kunnen via een super handige app, op maat gemaakte voedingsschema’s naar jou toe sturen met een wekelijks boodschappenlijstje. Allergieën, intoleraties, vega, vegan of een moeilijke eter? Geen probleem! Wij helpen je af te vallen.

  Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier.

    

    

    

   Fitness
   fixed-col-3-img1

   Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

   LEES MEER
   Groepslesrooster
   fixed-col-3-img1

   Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

   LEES MEER
   Personal training
   fixed-col-3-img1

   Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

   LEES MEER

   Jouw doelstelling

   Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

   Doe de gratis fittest
   logo-ico