1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Nieuws.

FAQ:

V: Is Line-up Fitness open? Update 30-03-2021
A: Nee. De overheid heeft besloten dat alle sportscholen de deuren moeten sluiten tot en met 20-04-2021. Eventuele wijzigingen op basis van de maatregelen van de overheid, worden via de website, nieuwsbrief en social media naar onze leden gecommuniceerd.

V: Ik wil graag in beweging blijven. Wat bieden jullie aan?
A: We bieden verschillende mogelijkheden aan onze leden aan om in beweging te blijven:

 • Buiten trainingen starten vanaf 22-02-2021. Als je mee wil doen, kun je je les reserveren via de website.
 • Outdoor gym vanaf 31-03-2021: Achter ons pand zetten we elke dag de outdoor gym op. Hier kun je individueel fitnessen. Er zullen trainingsschema’s klaar liggen en er zijn trainers aanwezig om je goed op weg te helpen. Uurtje fitness reserveren kan via de website.
 • Via HOW at home  zullen er verschillende lessen beschikbaar gesteld worden zoals: XCO, Pilates, Yoga, BBB en nog meer fitness workouts. Hoe je gebruik kan maken van HOW at home wordt later via de nieuwsbrief met jullie gedeeld.
 • Op ons Youtube kanaal staan alle trainingen die Steffie en Jill hadden opgenomen tijdens de eerste lockdown, deze zijn direct te volgen. Uiteraard zullen Steffie en Jill gauw weer leuke nieuwe uitdagende trainingen aanbieden via ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCz0EI-mKKYwvdK_oia05M1A

V: Wanneer zijn de buiten trainingen? A: Hieronder een overzicht van de trainingen die wekelijks gegeven worden. Als we merken dat er behoefte is aan meer lessen zullen we deze toevoegen aan het rooster.

             
             
             
             
             

Lesomschrijving:

 • HIIT: Tijdens deze 30 minuten durende intervaltraining, wordt het lichaam op een intensieve manier getraind en zal deze sterk verbeteren in kracht en conditie.
 • Total Body Workout:
  Een pittige training van 45 minuten waarin we cardio- afwisselen met krachtoefeningen.
 • Bodyfit: Een zeer effectieve, eenvoudige les van 30 minuten waarin spierkracht, coördinatie en balans worden verbeterd. Geschikt voor alle leeftijden en alle trainingsniveaus
 • BBB: Een training van 30 minuten waarin de bil-, been- en buikspieren flink getraind worden.
 • RAW: Dit is geen reguliere XCORE® les, maar een circuit variant met de XCO®–trainer. Tijdens deze training voer je verschillende oefeningen met de XCO®-trainer uit: 60 seconden werktijd en 20 seconden rust. Een krachtige workout.

V: Hoe gaan jullie om met de abonnementen tijdens de tweede lockdown?
A:  De incasso’s zullen doorlopen zoals jullie gewend zijn. Nadat we weten wanneer we weer open mogen zullen we verschillende mogelijkheden  voor compensatie aan jullie voorleggen. Wij hebben alle leden die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief op de hoogte gebracht via e-mail. Ontvang je nog geen nieuwsbrief van ons? Stuur dan een mailtje naar info@line-up.nl

V: Gaat de personal training wel door?
A: De Personal training sessies 1 op 1 kunnen doorgaan. Maar omdat de sportschool gesloten is worden deze trainingen buiten gegeven. Wil jij met een personal trainer aan de slag? Mail dan naar: info@line-up.nl

V: Ik wil opzeggen, kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer dat je je lidmaatschap op wilt zeggen.
De corona situatie is volgens onze Algemene voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor alle andere redenen om lidmaatschap op te zeggen gelden de regels die wij altijd al hanteren, deze vind je terug in de algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via het onderstaande formulier.


  Fitness
  fixed-col-3-img1

  Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

  LEES MEER
  Groepslesrooster
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

  LEES MEER
  Personal training
  fixed-col-3-img1

  Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

  Doe de gratis fittest
  logo-ico