1 WEEK
GRATIS FITNESS

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Pro Gym.

Wat is PRO-gym?

PRO-gym is onze personal trainingsstudio waar personal training, smallgroup- en bokszaktraining wordt geven. Deze ruimte is ingericht om optimaal te kunnen trainen onder begeleiding van een van onze personal trainers.  Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt een abonnement kiezen om in kleine groepen of 1-op-1 te trainen. Trainen in de Pro-gym kan al vanaf € 73,- per maand. Wil je geen abonnement? Ga dan voor een 10- rittenkaart.

Alle abonnementen in de Pro-gym zijn inclusief:

 • Intake + meting lichaam samenstelling
 • Onbeperkt Fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Op maat gemaakte trainingsschema’s

Small Group training
Trainen met een personal trainer, maar dan in een groep van 6 tot max. 8 personen. Hierin wordt je echt uitgedaagd op conditie, kracht, balans, snelheid en flexibiliteit.

Bokszaktraining
Een heerlijke training waarin de basis bewegingen en technieken van het boksen worden aangeleerd, gecombineerd met kracht en cardio oefeningen. Bij deze les wordt er niet op het lichaam gestoten, maar op elkaars handschoenen en op de bokszak. Hier trainen we in kleine groepen van max. 10 personen.

Personal training
1-op-1 nóg effectiever trainen met een personal trainer.  Aan de hand van een intake waar jouw doelen worden besproken en jouw fysieke staat wordt bekeken, word er een persoonlijk plan ontwikkeld. Tijdens de personal training wordt je uitgedaagd en gemotiveerd om jouw doelen te behalen.

Meer weten?

Wil je meer weten over sporten in de PRO-gym? Of zou je graag een intake willen plannen? Neem contact met ons op, dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag.

  Fitness
  fixed-col-3-img1

  Fitness is gezond voor iedereen. Bewegen in je eigen tempo om lekker fit te blijven.

  LEES MEER
  Groepslesrooster
  fixed-col-3-img1

  Meer weten over de tijden onze groepslessen? Bekijk hier een overzicht van ons groepslesrooster.

  LEES MEER
  Personal training
  fixed-col-3-img1

  Snel resultaten behalen? Ontdek de voordelen van het trainen met een personal trainer bij Line-up Fitness.

  LEES MEER

  Jouw doelstelling

  Bij Line-up Fitness is er aandacht voor wat jij wil bereiken en hoe je dit wil gaan doen. Om je doelen te behalen kun je ervoor kiezen om een van de vele motiverende groepslessen te volgen, individueel te gaan fitnessen of een combinatie van beiden. En je kunt gratis begeleid worden door onze professionele instructeurs die een op maat gemaakt trainingsschema voor jou kunnen maken!

  Doe de gratis fittest
  logo-ico